Bandırma'da kaçak sigara ve akaryakıt operasyonu
Bandırma'da gümrük kaçağı sigara ticareti, akaryakıt kaçakçılığı ve gümrük kaçağı sigara, makaron ve tütün ticareti yapan kişiler ele geçirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Ağustos 2014 - Cuma 23:44
Güncelleme: 22 Ağustos 2014 23:44
Bandırma

Bandırma’da gümrük kaçağı sigara ticareti, akaryakıt kaçakçılığı ve gümrük kaçağı sigara, makaron ve tütün ticareti yapan kişiler ele geçirildi. Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İ.Ö. isimli kişide toplam 339, M.Ö.’de 50, İ.D. ve N.E.’de 2307, İ.Ç.’de 790 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 

Polisin yaptığı operasyonlarda ayrıca, akaryakıt kaçakçılığı yapan K.T.’nin, şoförlüğünü üstlendiği aracın deposundan toplam 265 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, gümrük kaçağı içki ve sigara satıcısı E.A.’da toplam 347 şişe, değişik markalarda gümrük kaçağı alkollü içki ve 215 paket, değişik markalarda gümrük kaçağı sigara bulundu. Yine, N.M. isimli kişide 121 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara bulunurken, gümrük kaçağı sigara, makaron satıcısı olan A.D., Z.A. ve D.Ö.’nün evlerinde yapılan aramalarda 140 kilo kıyılmış tütün, 297 paket nargile tütünü, 791 paket gümrük kaçağı sigara, 16200 gümrük kaçağı boş makaron, 5340 adet içi doldurulmuş makaron, 12 paket, gümrük kaçağı pipo tütünü ve 9 paket gümrük kaçağı puro sigarası elde edildi.

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi